Bloembinderij De Kaardebol

Veel gestelde vragen:

WAAR BASEREN JULLIE DE VERZENDKOSTEN OP?

Wij werken met een eigen koerier, die gespecialiseerd is in bloemen. Omdat wij ieder boeket als een klein kunstwerk beschouwen, willen we dat er voorzichtig met de bloemen om wordt gegaan. Daarom kiezen wij niet voor grote postbedrijven, maar de eigen koerier.
De koerier rekent een vast bedrag voor Schoonhoven en omstreken. Moet de bestelling naar daarbuiten? Dan berekent hij een kilometertarief dat afhankelijk is van de afstand.
 
KAN IN EEN SPOED BESTELLING PLAATSEN?
Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Daarna in overleg. Voor een spoedbestelling kunt u telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag verder.
 
WAT IS DE EXTRA VAAS?
De bloemen worden na voorkeur geleverd in een strakke transparante glazen cilinder vaas, passend bij de grootte van het boeket. Het voordeel van de extra vaas is dat het boeket kant en klaar aankomt met een passende vaas die enkel bijgevuld moet worden met water.
 
WAT IS DE BEZORGTIJD DIE IK KAN KIEZEN?
De bezorging in Schoonhoven is ‘s morgens en ‘s middag en de buitenplaatsen alleen ‘s middags. Let op: rond Valentijn, moederdag en rondom de feestdagen kan er afgeweken worden van de bezorgtijden in verband met drukte.
 
WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

Kosten Schoonhoven € 5.00 en de buitenplaatsen € 6.95 (Cabauw, Lopik, Jaarsveld, Ammerstol, Bergambacht, Stolwijk, Berkenwoude, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort). Wilt u uw bestelling in een andere plaats in Nederland bezorgd hebben dan zal dit gaan via FleurOp.

WAT GEBEURT ER MET MIJN BESTELLING ALS IK NIET THUIS BEN?
Mocht u niet thuis zijn dan wordt er een briefje door de brievenbus gedaan waarop is aangegeven bij welke buren het is afgeleverd. Mocht het leveren bij de buren niet lukken, dan nemen we het boeket mee terug naar de winkel en kunt u contact opnemen met de winkel.
 
IS HET MOGELIJK OM MIJN VOORKEUR DOOR TE GEVEN?
Elk arrangement is uniek en de keuze van onze meesterfloristen. Alle boeketten zijn ontworpen met de meest bijzondere seizoensbloemen in onze winkel, met een voorkeur voor exotische en speciale soorten en verpakkingen. U kunt tijdens de bestelling procedure een bericht toevoegen voor de winkel in het daarvoor bestemde kader. Ons team zal aan uw voorkeuren proberen te voldoen.